Gorivo od danas skuplje

Bez autora
Nov 15 2011

Sve vrste goriva u Crnoj Gori skuplje su od dva do tri centa za litar. Litar eurosupera 98 i 95 u naredne dvije sedmice koštaće tri centa više nego do sada, odnosno 1,37 i 1,34 eura. Eurodizel je skuplji dva centa i za litar će biti potrebno izdvojiti 1,29 eura. I eurodizel za komercijalne svrhe poskupio je dva centa na 1,06 eura, isto koliko i lož ulje, pa je njegova nova cijena 96 centi. Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu i valutnog odnosa eura i američkog dolara. Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati do sljedećeg obračuna 7. novembra.

Gorivo od danas skupljeSve vrste goriva u Crnoj Gori skuplje su od dva do tri centa za litar.

Litar eurosupera 98 i 95 u naredne dvije sedmice koštaće tri centa više nego do sada, odnosno 1,37 i 1,34 eura.

Eurodizel je skuplji dva centa i za litar će biti potrebno izdvojiti 1,29 eura.

I eurodizel za komercijalne svrhe poskupio je dva centa na 1,06 eura, isto koliko i lož ulje, pa je njegova nova cijena 96 centi.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati do sljedećeg obračuna 7. novembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik